Conferinţa ERMAS 2015

Cea de-a doua ediție a Conferinței Științifice Anuale a Economiștilor Români din Mediul Academic din Străinătate (ERMAS 2015) se va desfăşura în perioada 29-31 iulie 2015. Similar cu prima ediţie, conferinţa va fi găzduită de Facultatea de Științe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca.

Keynote speakers pentru cea de-a doua ediție a conferinței sunt:

Articolele pot fi trimise începând din 15 ianuarie 2015, la adresa ermas2015@gmail.com. Data limită până la care se pot trimite lucrările este 15 martie 2015, ora 23.59 GMT+2 (ora României). Anunţarea lucrărilor acceptate va fi făcută în jurul datei de 15 aprilie 2015.

Informații complete despre această conferință, inclusiv despre prima ediţie organizată în perioada 18-22 August 2014 în cadrul UBB, se găsesc la adresele www.econ.ubbcluj.ro/ermas2015 şi http://www.econacademia.net/ermas2015.html. Urmăriți şi contul twitter https://twitter.com/econacademia pentru orice informații noi. Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la ermas2015@gmail.com.

3 thoughts on “Conferinţa ERMAS 2015”

 1. Stimati organizatori as vrea sa intreb daca se poate participa la conferinta ERMAS 2015 fara a prezenta lucrare.

  1. Salut Gabi,

   Participarea e deschisa si libera pentru orice persoana interesata de lucrarile conferintei. La acest moment nu am stabilit un procedeu de inscriere. Cel mai probabil va fi anuntata o procedura simpla undeva la inceputul lunii mai 2015 pe site-ul conferintei .

   Pentru orice alte nelamuriri nu ezita sa ne contactezi.

   1. Salut Mihai, poate ar fi util sa re-indici (sau ma rog, o fac eu acum, desi nu sunt coordonator ERMAS 2015 :-)) si documentul nostru de Q/A de la prima editie a conferintei ERMAS, ERMAS 2014, unde lumea interesata poate sa aiba deja multe raspunsuri la intrebari frecvente (Intrebarea de aici era de exemplu deja adresata acolo). Eventual poti preciza daca anul asta vor fi unele diferente fata de anul trecut, pentru anumite chestii mai specifice (bineinteles, mai putin cele referitoare la data conferintei & the like, care sunt diferite a priori).

Comments are closed.